Ο Λογαριασμός μου

Μαγνητικά Τουβλάκια Tegu - Pip

Μαγνητικά Τουβλάκια Tegu - Pip Μαγνητικά Τουβλάκια Tegu - Pip Μαγνητικά Τουβλάκια Tegu - Pip Μαγνητικά Τουβλάκια Tegu - Pip Μαγνητικά Τουβλάκια Tegu - Pip Μαγνητικά Τουβλάκια Tegu - Pip
Μαγνητικά Τουβλάκια Tegu - Pip

Μαγνητικά Τουβλάκια Tegu - Pip

PIP-MSM-605T
29.99 25.00
Κερδίζετε: 4.99 (17%)
- 17%
Σε Απόθεμα
+
Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων

Τα τουβλάκια της Tegu είναι ιδανικά για ευχάριστο παιχνίδι, μιας και δεν γκρεμίζονται, λόγω του ότι είναι μαγνητικά!

Μπορούν να στοιβαχθούν με ποικίλους τρόπους, προσθέτοντας τουβλάκια και στα πλάγια της κατασκευής, σε αντίθεση με τα παραδοσιακά τουβλάκια, που τα παιδιά στοιβάζουν προς τα πάνω και κατεδαφίζονται πολύ εύκολα.

Το χαρακτηριστικό "κλικ" την στιγμή που ενώνονται τα τουβλάκια, διεγείρει τη φαντασία του παιδιού, ενθαρρύνει την κριτική σκέψη και αναπτύσσει τις δεξιότητες του με επιμορφωτικό τρόπο. Επιπλέον ανακαλύπτει το πως έλκονται και απωθούνται οι μαγνήτες, δίνοντας αφορμή για συζήτηση σχετικά με τη φυσική. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για καταμέτρηση, βοηθώντας ένα παιδί να μάθει να μετράει. 

Τα παιδιά σας γίνονται μικροί μηχανικοί, δημιουργώντας διάφορες κατασκευές, εμπλουτίζοντας την φαντασίας τους.

Βοηθήστε το παιδί να αναπτύξει τις λεπτές κινητικές ικανότητες του, την αναγνώριση μοτίβων, την ικανότητα επίλυσης προβλημάτων και όλα αυτά θα του εξασφαλίσουν ισχυρά εφόδια για το μέλλον, σε όλους τους τομείς της ζωής του!

Διαχρονικά, με απόλυτα ασφαλή υλικά, καθότι οι βαφές δεν περιέχουν μόλυβδο και έχουν ως βάση το νερό.  Χωρίς BPA 

Η βαφή έχει τοποθετηθεί με τέτοιο τρόπο, ώστε να φαίνεται η φυσική όψη του ξύλου, δημιουργώντας μια αίσθηση επαφής με τη φύση.

Για κάθε παιχνίδι, ένα τουλάχιστον δέντρο. φυτεύεται στην Τεγουσιγάλπα της  Ονδούρας. Ένα δέντρο χρησιμοποιείται για πάνω από 1200 σετ από τουβλάκια, καθώς η εταιρία πασχίζει να βοηθήσει το περιβάλλον.

Η αποστολή των προιόντων γίνεται αποκλειστικά στην διεύθυνση που έχετε δηλώσει κατά τη διάρκεια της παραγγελίας. Εάν θελήσετε να σταλεί το δέμα σας σε διαφορετική διεύθυνση, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Το κόστος των μεταφορικών θα εμφανιστεί αυτόματα κατά της ολοκλήρωση της παραγγελίας. Εάν επιθυμείτε παράδοση το Σάββατο, είτε express, παρακαλώ ενημερώστε μας.

Η παράδοση θα πραγματοποιείται μέσα σε 1-3 ημέρες.

Αντικαταβολή:

Πληρώνετε στην Courier το ποσό της παραγγελίας

Τραπεζική κατάθεση:

Εθνικη Τραπεζα
IBAN GR8001101460000014662558411
Δικαιούχος: Κάρτσωνα Αικατερίνη

Επιστροφές:

Σε περίπτωση που θελήσετε να επιστρέψετε το προϊόν, θα πρέπει να το λάβουμε στην αρχική του συσκευασία, σε άριστη κατάσταση. Σε αυτή την περίπτωση, ο αγοραστής επιβαρύνεται τα έξοδα της αποστολής.

Πάντα εξετάζουμε το προϊον πριν φθάσει σε εσάς. Στην σπάνια περίπτωση που τυχόν το προϊον να είναι ελαττωματικό, θα λάβετε πίσω τα χρήματα σας, είτε θα σας σταλεί αντικατάσταση. Τα μεταφορικά θα επιβαρύνουν το bb-cake.

eCommerce \ web2go