Ο Λογαριασμός μου

Τα στικάκια του Leonardo da Vinci

Τα στικάκια του Leonardo da Vinci Τα στικάκια του Leonardo da Vinci Τα στικάκια του Leonardo da Vinci
Τα στικάκια του Leonardo da Vinci

Τα στικάκια του Leonardo da Vinci

40367
47.00 29.00
Κερδίζετε: 18.00 (38%)
- 38%
Μη Διαθέσιμο

ο Λεονάρντο Ντα Βίντσι, διάσημος για τη «Μόνα Λίζα» και τον «Μυστικό Δείπνο», είχε σχεδιάσει μια πέτρινη γέφυρα μήκους 280 μέτρων. Η γέφυρα αυτή προοριζόταν για την Οθωμανική Αυτοκρατορία, προκειμένου να ενώσει την Κωνσταντινούπολη με τον Γαλατά πάνω από τον Κεράτιο Κόλπο. 
Η γέφυρα όχι μόνο θα ήταν η μεγαλύτερη στον κόσμο εκείνη την εποχή αν είχε υλοποιηθεί, κάτι που τελικά δεν έγινε, αλλά θα ήταν πολύ σταθερή, παρόλο που δεν θα είχε υποστηλώματα. Βάσει αυτού του σχεδίου, η εταιρία Grimms, σχεδίασε αυτό το εκπληκτικό σετ.


  100 στικάκια

  Διαστάσεις: 7" x ¾"  x ⅛"

Για ηλικίες από 3+ ετών

  Ξύλο φλαμουριάς, χωρίς τοξικά χρώματαΗ αποστολή των προιόντων γίνεται αποκλειστικά στην διεύθυνση που έχετε δηλώσει κατά τη διάρκεια της παραγγελίας. Εάν θελήσετε να σταλεί το δέμα σας σε διαφορετική διεύθυνση, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Το κόστος των μεταφορικών θα εμφανιστεί αυτόματα κατά της ολοκλήρωση της παραγγελίας. Εάν επιθυμείτε παράδοση το Σάββατο, είτε express, παρακαλώ ενημερώστε μας.

Η παράδοση θα πραγματοποιείται μέσα σε 1-3 ημέρες.

Αντικαταβολή:

Πληρώνετε στην Courier το ποσό της παραγγελίας

Τραπεζική κατάθεση:

Εθνικη Τραπεζα
IBAN GR8001101460000014662558411
Δικαιούχος: Κάρτσωνα Αικατερίνη

Επιστροφές:

Σε περίπτωση που θελήσετε να επιστρέψετε το προϊόν, θα πρέπει να το λάβουμε στην αρχική του συσκευασία, σε άριστη κατάσταση. Σε αυτή την περίπτωση, ο αγοραστής επιβαρύνεται τα έξοδα της αποστολής.

Πάντα εξετάζουμε το προϊον πριν φθάσει σε εσάς. Στην σπάνια περίπτωση που τυχόν το προϊον να είναι ελαττωματικό, θα λάβετε πίσω τα χρήματα σας, είτε θα σας σταλεί αντικατάσταση. Τα μεταφορικά θα επιβαρύνουν το bb-cake.

eCommerce \ web2go