Ο Λογαριασμός μου

Vegan επικερωμένο φύλλο MEADOW MAGIC

Vegan επικερωμένο φύλλο MEADOW MAGIC

Vegan επικερωμένο φύλλο MEADOW MAGIC

153010MMV1
14.99
Σε Απόθεμα
+
Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων

Τα επικερωμένα φύλλα της Meadow Magic είναι φιλικά προς το περιβάλλoν και μπορούν να χρησιμοποιηθούν πολλές φορές! Προστατεύστε το περιβάλλον και αντικαταστήστε τις πλαστικές μεμβράνες μια για πάντα! Τα θερμαίνετε λίγο με τα χέρια σας και θα μαλακώσουν αμέσως. Έπειτα, σφραγίζετε τα τροφιμά σας και κρυώνοντας,  το επικερωμένο φύλλο, θα διατηρήσει το σχήμα που του δώσατε.

Επαναχρησιμοποιούνται και είναι πλενόμενα. Προτείνεται να τα καθαρίζετε με σαπούνι ελαιόλαδου και νερό. 

Όταν τα Meadow Magic ολοκληρώσουν τον κύκλο ζωής τους, μπορείτε να τα κόψετε σε λωρίδες και να τα κομποστοποιήσετε και να τα προσθέσετε στα φυτά σας, είτε να τα χρησιμοποιήσετε ως προσάναμμα.

Η αποστολή των προιόντων γίνεται αποκλειστικά στην διεύθυνση που έχετε δηλώσει κατά τη διάρκεια της παραγγελίας. Εάν θελήσετε να σταλεί το δέμα σας σε διαφορετική διεύθυνση, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Το κόστος των μεταφορικών θα εμφανιστεί αυτόματα κατά της ολοκλήρωση της παραγγελίας. Εάν επιθυμείτε παράδοση το Σάββατο, είτε express, παρακαλώ ενημερώστε μας.

Η παράδοση θα πραγματοποιείται μέσα σε 1-3 ημέρες.

Αντικαταβολή:

Πληρώνετε στην Courier το ποσό της παραγγελίας

Τραπεζική κατάθεση:

Εθνικη Τραπεζα
IBAN GR8001101460000014662558411
Δικαιούχος: Κάρτσωνα Αικατερίνη

Επιστροφές:

Σε περίπτωση που θελήσετε να επιστρέψετε το προϊόν, θα πρέπει να το λάβουμε στην αρχική του συσκευασία, σε άριστη κατάσταση. Σε αυτή την περίπτωση, ο αγοραστής επιβαρύνεται τα έξοδα της αποστολής.

Πάντα εξετάζουμε το προϊον πριν φθάσει σε εσάς. Στην σπάνια περίπτωση που τυχόν το προϊον να είναι ελαττωματικό, θα λάβετε πίσω τα χρήματα σας, είτε θα σας σταλεί αντικατάσταση. Τα μεταφορικά θα επιβαρύνουν το bb-cake.

eCommerce \ web2go