Ο Λογαριασμός μου

Hape Shake and Match Shape Sorter - Ξύλινο Παιχνίδι Μαθε Και Ταξινόμησε

Hape Shake and Match Shape Sorter - Ξύλινο Παιχνίδι Μαθε Και Ταξινόμησε Hape Shake and Match Shape Sorter - Ξύλινο Παιχνίδι Μαθε Και Ταξινόμησε Hape Shake and Match Shape Sorter - Ξύλινο Παιχνίδι Μαθε Και Ταξινόμησε Hape Shake and Match Shape Sorter - Ξύλινο Παιχνίδι Μαθε Και Ταξινόμησε Hape Shake and Match Shape Sorter - Ξύλινο Παιχνίδι Μαθε Και Ταξινόμησε
Hape Shake and Match Shape Sorter - Ξύλινο Παιχνίδι Μαθε Και Ταξινόμησε

Hape Shake and Match Shape Sorter - Ξύλινο Παιχνίδι Μαθε Και Ταξινόμησε

E0407
24.99 21.99
Κερδίζετε: 3.00 (12%)
- 12%
Σε Απόθεμα
+
Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων

Hape Ξύλινο παιχνίδι – Μάθε και ταξινόμησε  

Τα σχήματα περιέχουν χάντρες και προσθέτουν μια νέα διάσταση παιχνιδιού σε αυτό το multi-tasking σχήμα ταξινόμησης. Ανακινήστε ένα σχήμα. Ζητήστε από το παιδί σας να μιμηθεί τους ήχους που κάνετε με το δικό του σχήμα.

12+ μηνών

Η αποστολή των προιόντων γίνεται αποκλειστικά στην διεύθυνση που έχετε δηλώσει κατά τη διάρκεια της παραγγελίας. Εάν θελήσετε να σταλεί το δέμα σας σε διαφορετική διεύθυνση, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Το κόστος των μεταφορικών θα εμφανιστεί αυτόματα κατά της ολοκλήρωση της παραγγελίας. Εάν επιθυμείτε παράδοση το Σάββατο, είτε express, παρακαλώ ενημερώστε μας.

Η παράδοση θα πραγματοποιείται μέσα σε 1-3 ημέρες.

Αντικαταβολή:

Πληρώνετε στην Courier το ποσό της παραγγελίας

Τραπεζική κατάθεση:

Εθνικη Τραπεζα
IBAN GR8001101460000014662558411
Δικαιούχος: Κάρτσωνα Αικατερίνη

Επιστροφές:

Σε περίπτωση που θελήσετε να επιστρέψετε το προϊόν, θα πρέπει να το λάβουμε στην αρχική του συσκευασία, σε άριστη κατάσταση. Σε αυτή την περίπτωση, ο αγοραστής επιβαρύνεται τα έξοδα της αποστολής.

Πάντα εξετάζουμε το προϊον πριν φθάσει σε εσάς. Στην σπάνια περίπτωση που τυχόν το προϊον να είναι ελαττωματικό, θα λάβετε πίσω τα χρήματα σας, είτε θα σας σταλεί αντικατάσταση. Τα μεταφορικά θα επιβαρύνουν το bb-cake.

eCommerce \ web2go